Om Kokstad Lakkering og Bilpleie AS

Kokstad Lakkering og Bilpleie AS startet som en familiedrevet mesterbedrift innen biloppretting og lakkering på Kokstad i 1987. I 2018 ble vi en del av DK Bilskadesenter, som er en av Norges største bilskadesentre, og håndterer rundt 10 000 lakk- og bilskader i året fordelt på fem anlegg i Drammensområdet og tre i Bergen.

DK Bilskadesenter var først ute med skadehåndtering av Tesla i Norge. Teslas bilprogram er basert på moderne materialer som karbon og aluminium, kombinert med høyteknologisk infrastruktur. Som en del av DK Bilskadesenter har våre ansatte de kurs og sertifiseringer de trenger for å kunne levere det beste resultatet.

Kokstad Lakkering og Bilpleie har medarbeidere med god faglige kompetanse, topp moderne verksted og utstyrt for å utføre alle typer skadereparasjoner på bil som biloppretting, steinsprut, bulker, lakkering, plastreparasjoner og plastsveising. Vårt mål er å møte kundens behov og ønsker, med god service og rådgivning uansett jobb. Vi er opptatt av at våre kunder og samarbeidspartnere skal oppfatte oss som profesjonelle, effektive og løsningsorientert.